Informatieve jaarlijkse ontmoetingsdag 50-plussers in Drenthe

Senioren Tref voor leden KBO en PCOB in Drenthe. Een ontmoetingsdag op 29 september 2022 voor senioren van 50 jaar en ouder.

Vanuit de gehele provincie liep de zaal in het kerkelijk centrum De Voorhof in Westerbork in de mooie vroege morgen bijna vol. Na een reis naar Westerbork en controle van de inschrijvingen smaakte een kop koffie of thee goed.

Zoals de meesten in de uitnodiging konden zien was er een druk bezet ochtendprogramma met de thema’s: Positie naar 2030, Positieve Gezondheid en Thuis in de Wijk. Leden van de ingehuurde ‘Denktank 60 plus’ hebben met film, dia presentaties, ervaringsverhalen en met vele voorbeelden laten zien en horen hoe het veelal is, hoe het beter kan. Al de goede adviezen zijn eigenlijk bij iedereen wel bekend,. maar we staan er door de waan van de dag niet bij stil.

Wat is goed voor ons senioren. Contact met de buren en meedoen aan activiteiten dicht bij huis en die ook organiseren. Onze huizen zijn belangrijk, maar ook belangrijk is waar ons huis staat, onze woonomgeving, zeg maar de hele buitenboel. Oost west thuis best… We kunnen overvloedig gebruik maken van onze verzorgingsstaat, maar onze eigen inzet en dagelijkse in beweging komen, is evenzo belangrijk.

Klik HIER om de foto-impressie te bekijken.