Er is geen gebruiker ingelogd

Advertenties
KBO Drenthe

Drenthe... provincie die oud en nieuw verbindt, die jong en oud binnen de grenzen heeft... In die provincie willen wij als KBO de 55-plusser onze diensten aanbieden. Met raad en daad bijstaan, maar ook samen activiteiten ondernemen.

We krijgen de laatste tijd nogal eens vragen om algemene informatie over de KBO en over de zorgverzekering via KBO. We moeten dan vaak nee verkopen, omdat we niet over de benodigde informatie beschikken. U kunt daarvoor het beste contact opnemen met het landelijke bureau in Den Bosch, telefoon 073 6123475 of via dit contactformulier.

Contact

Contact
Wilt u meer weten over de KBO, lid worden, of heeft u vragen over onze diensten?

Wat van over de grensis  / 
Meditatie van Abdij van Berne


Het laatste nieuws

Coevorden breidt proef beweegprogramma voor ouderen uit

14-11 Zestigplussers in de gemeente Coevorden kunnen meedoen aan een proef voor het beweegprogramma Powerful Ageing, maar de animo blijkt groter dan vorige week aanvankelijk werd gedacht...

Lees meer

Verzilverlening Borger-Odoorn geeft ouderen kans langer zelfstandig te blijven

13-11 Ouderen in de gelegenheid stellen om langer zelfstandig thuis te wonen. Dat is in een notendop de strekking van de zogenoemde Verzilverlening die de gemeente Borger-Odoorn lanceert...

Lees meer

Plusbus in Emmerhout: 'Ouderen uit hun dagelijkse sleur halen'

31-10 Emmen wordt ongeveer de negentigste gemeente waar-ie gaat rijden: de plusbus. Landelijk rijden er al verschillende bussen, ook namens de Nationaal Ouderenfonds.

Lees meer