Er is geen gebruiker ingelogd

Advertenties
KBO Drenthe

Drenthe... provincie die oud en nieuw verbindt, die jong en oud binnen de grenzen heeft... In die provincie willen wij als KBO de 55-plusser onze diensten aanbieden. Met raad en daad bijstaan, maar ook samen activiteiten ondernemen.

We krijgen de laatste tijd nogal eens vragen om algemene informatie over de KBO en over de zorgverzekering via KBO. We moeten dan vaak nee verkopen, omdat we niet over de benodigde informatie beschikken. U kunt daarvoor het beste contact opnemen met het landelijke bureau in Den Bosch, telefoon 073 6123475 of via dit contactformulier.

Contact

Contact
Wilt u meer weten over de KBO, lid worden, of heeft u vragen over onze diensten?

Zaligspreking  / 
Meditatie van Abdij van Berne


Het laatste nieuws

Theatervoorstelling voor ouderen in verzorgingstehuis Anholt

13-2 In verzorgingstehuis Anholt in Assen wordt de theatervoorstelling ‘Niemand is hier eenzaam’ van 10 tot en met 12 maart vertoond.

Lees meer

Wie moet wanneer welk pilletje? Daar is nu een app voor

10-1 Binnenkort gaan Drentse zorgorganisaties, thuiszorgbedrijven en apothekers een app gebruiken die het voor de zorgmedewerkers makkelijker maakt om medicijnen op de juiste manier en ...

Lees meer

Valpreventie: 'Als je meer vertrouwen in je lijf hebt, ga je je ook veiliger voelen'

5-12 Opstaan van de stoel of even naar de wc. Voor de meesten is het geen probleem, maar voor oudere mensen kan dit soms gevaarlijk zijn. Ze kunnen struikelen over een kleedje of drempe...

Lees meer